ارور های رایج زمان دانلود و نصب سیستم عامل مک
با آمدن نسخه جدید Macintosh به نام کاتیا، بسیاری از کاربران در هنگام نصب و اجرای آن گاهاً با خطاهایی برخورد کرده، که از جمله آن میتوان به خطاهایی در زمان دانلود،خطاهایی در زمان نصب آن، قطع اتصال به سرور Apple و یا عدم اجازه ورود به سیستم عامل اشاره کرد.
خطاهای زمان دانلود سیستم عامل مک
خطای MacOS Catalina download has failed:
زمانی که در دانلود مک اختلالی ایجاد شود، مکینتاش با نشان دادن این ارور اعلام میکند که نتوانسته دانلود را با موفقیت انجام دهد. این میتواند به دلیل قطع ارتباط با سرورهای اپل یا کند بودن سرعت اینترنت باشد. برای حل این مشکل، ابتدا مودم خود را ریستارت کرده و دوباره شروع به دانلود کنید، یا مودم را با استفاده از کابل اترنت مستقیما به لپتاپ خود وصل کنید تا از این طریق پهنای باند بیشتری برای دانلود در اختیار داشته باشید.
خطای The network connection was lost:
این ارور بیشتر بخاطر عدم اتصال به سرورهای Apple اتفاق افتاده و تنها راه حل آن صبوری میباشد. البته با رفتن به قیمت پشتیبانی در سایت اپل میتوانید از قطع بودن سرور مطمئن شده یا اطلاعات دیگری در این زمینه بدست بیاورید.
خطای Gateway timed out:
ممکن است در زمان دانلود، مک با نشان دادن این ارور دانلود را متوقف کرده و برای حل آن باید حالت Safe mode را فعال و لپتاپ را ریستارت کرده؛ سپس مجدد شروع به دانلود کنید.
خطاهای زمان نصب مکینتاش
خطای MacOS could not be verified on your computer:
اگر زمان نصب، سیستم عامل نتواند فضای کافی برای بروزرسانی های بعدی رزرو کند، این ارور را به شما نشان میدهد. برای حل این ارور باید برنامه Disk Utility را اجرا و فایلهای اضافه سیستم را که نیازی به آنها ندارید را از این طریق حذف کنید. یا با فعال کردن حالت Safe Mod حافظه موقت را خالی کنید تا فضای کافی در اختیار مک قرار بدهید.
خطا در هنگام ورود به سیستم:
اگر بعد از نصب و ریستارت سیستم، مک به شما اجازه وارد شدن نداد، سیستم را مجدد Restart کرده و در زمان بارگذاری کلیدهای Command و S در کیبورد را زده تا از این طریق به پنجره Command Proprty دسترسی پیدا کنید. دو عبارت زیر را به ترتیب در آن تایپ کنید:
/sbin/mount -uw /
rm /var/db/.applesetupdone
سپس مجدد سیستم را ریستارت کرده تا در زمان روشن شدن به شما پنجرهای برای ساختن حساب کاربری نشان بدهد.
خطای osx cannot verified
این ارور را شما زمانی خواهید دید که، قصد نصب macintosh از پایه یا به روش clean install داشته باشید. برای حل این خطا باید سیستم را ریست کرده و در زمان Reset دکمه های Comman + Option + P + R را در کیبورد بزنید. سپس برای اطمینان از معیوب نبودن فایل نصبی، مجدد نسخه جدید مک را از AppStore دانلود کنید.
بعد از نصب مجدد مک گزینه Utilities، برنامه Terminal را باز کرده و با نوشتن کلمه Date از درست بودن تاریخ و ساعت مطمئن شده و در صورت اشتباه بودن آن را تصحیح کنید.
خطای Error code -36:
اگر بعد از نصب مک قصد انتقال فایلهای خود از ویندوز به آن داشته باشید ممکن است با ارور زیر روبرو شوید:
The Finder can’t complete the operation because some data in “FileName” can’t be read or written. (Error code -36)
برای حل این ارور نیز به برنامه Terminal نیاز داشته، بنابراین از مسیر Application> Utilities> Terminal برنامه را باز کرده و کد dot_clean را وارد نمایید.
راه دیگر این است که از برنامه Finder به قسمت Permission and Sharing رفته و گزینه Everone را تغییر دهید. راه های دیگری مثل فعال کردن حالت Safe Mood یا تغییر مالکیت آن فایل میتواند این ارور را برطرف سازد.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.