انواع کابل شبکه
کابل شبکه CAT5e نسبت به کابل CAT5 بهروزتر و پیشرفتهتر بوده و انتقال داده در آنها مطمئن تر و سریع تر انجام میشود. سرعت کابل CAT5e بین 10 تا 100Mbps است در حالی که سرعت کابل های CAT5e به 1000Mbps هم میرسد. برای یک خرید اقتصادی پیشنهاد ما کابل شبکه بلدن CAT5E SFTP CCA با طول ۳۰۵ متر میباشد.
کابل شبکه CAT6 در مقایسه با با کابل CAT5 و CAT5e روکش ضخیمتری داشته و از جنس PVC و LSZH یا LSOZ میباشد. لازم به ذکر است برای مراکز حساستر معمولا از روکش LSZH استفاده میکنند. این کابل ها اطلاعات را در طول 35 تا 55 متر با سرعت 10 گیگابیت در ثانیه نیز انتقال میدهند. کابل شبکه لگراند CAT6 UTP در سایت برقچی که از نوع بدون فویل و روکش PVC میباشد گزینه مناسبی برای خرید میباشد.
کابل شبکه CAT6A اطلاعات را با سرعت 10 گیگابیت تا طول 100 متر نیز انتقال میدهد. این کابل ها معمولت به صورت شیلد دار تولید شدهاست که این امر موجب کارایی بیشتر این کابل شبکه در شبکههای حساستر و دقیقتر میشود. کابل شبکه لگراند CAT6A F/UTP باروکش LSZH از پیشنهادات برقچی بوده که در حلقههای 500 متری یافت میشوند.
کابل شبکه CAT7 در شرایط آزمایشگاهی می تواند تا سرعت 40 گیگابیت در ثانیه برای طول 50 متر و همچنین تا سرعت 100 گیگابیت درثانیه برای طول 15 متر را انتقال دهد. کابل CAT7 همچنین می تواند تا فرکانس 600 مگاهرتز را پوشش دهد. کابل شبکه نگزنس CAT7 SFTP از پیشنهادات برقچی برای زمانی است که به دقت و سرعت بالایی احتیاج داشته و کابل شبکه اشنایدر CAT7 SFTP یک خرید اقتصادی محسوب میشود.
کابل فیبر نوری
کابل فیبر نوری Fiber-optic cable نوعی کابل است که زمینه استفاده از آن بیشتر مربوط به مخابرات است و از آن برای انتقال و یا دریافت اطلاعات با سرعت بالا استفاده می شود. این کابل انواع مختلفی داشته و به طور مثال در دسته بندی های کابل فیبر نوری 6 کور، کابل فیبر نوری 12 کور و کابل فیبر نوری 24 کور یافت میشود.
پچ کورد CAT6 توانایی انتقال اطلاعات تا سرعت 10 گیگابیت در ثانیه با فرکانس 250 مگاهرتز را دارد و در نتیجه برای شبکههای خانگی کوچک منتسب خواهد بود. پچ کورد CAT6 لگراند و پچ کورد CAT6 نگزنس از برندهای محبوب بازار میباشند که در اندازه های متنوع یافت میشوند.
پچ کورد CAT6a
فرکانس تحت پوشش پچ کورد شبکه CAT6a به نسبت پچ کورد CAT6، دو برابر شده است و از 250 مگاهرتز به 500 مگاهرتز ارتقا پیدا کرده است. پچ کورد فیبر نوری، در حقیقت همان کابلهای فیبر نوری کوتاه است که در دو سر آن کانکتورهای مختلفی تعبیه شده است و به همین دلیل میتوان با استفاده از آنها تجهیزات شبکه را از طریق تجهیزات فیبرنوری همانند پچ پنل فیبرنوری، به یکدیگر متصل کرد.
پچ کورد فیبرنوری نگزنس SC-SC سیمپلکس سینگل مود و پچ کورد فیبرنوری لگراند SC-LC داپلکس سینگل مود از جمله پچ کوردهای پیشنهادی برقچی هستند که در طولهای ۱ تا ۲۰ متر یافت میشوند.
جمع بندی تفاوت پچ کورد با کابل شبکه
در مقاله تفاوت پچ کورد با کابل شبکه در چیست؟ به طور خلاصه به این پی بردیم که کابل شبکه به انواع کابل برای برقراری ارتباط از طریق مخابره داده یا سیگنال اشاره دارد. درحالی که کابل شبکه در مفهموم عامتر و روزانه به کابل شبکه اترنت که معمولا کابل شبکه مسی بوده و اشاره به کابل های پرکابرد CAT5e و CAT6 و CAT6a دارد. از طرف دیگر کابل پچ در هر دو انتها دارای کانکتور است تنها بخشی از کابل های شبکه اترنت را تشکیل می دهد.
ممکن است عبارت کابل شبکه و پچ کورد شبکه به جای هم استفاده شوند زیرا شباهتهای بسیاری به یکدیگر دارند. برای اینکه بفهمیم منظور کدام است به طور مثال یک فروشگاه تجهیزات شبکه را در نظر بگیرید. شما برای خرید پچ کورد شبکه برای اتصال کامپیوتر یا لپتاب به شبکه لن ممکن است عبارت کابل شبکه را به کار ببرید ولی برای خرید آن از واحد شمارش استفاده خواهید کرد ( به عنوان مثال یک کابل شبکه ۶ متری) در صورتی که کابل های شبکه در حلقه های بالاتر از ۱۰۰ متر وجود دارند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.