تعمیر لپ تاپ و تلویزیون در تهران

تعمیرات لپ تاپ و تعمیر تلویزیون در تهران یکی از خدمات ارائه شده توسط نمایندگی ها می باشد

تعمیر لپ تاپ و تلویزیون در تهران

تعمیرات لپ تاپ و تعمیر تلویزیون در تهران یکی از خدمات ارائه شده توسط نمایندگی ها می باشد

تعمیرات لپ تاپ ، تعمیرات تلویزیون برند های سونی سامسونگ الجی توشیبا اچ پی دل ایسوس صنام شارپ در تهران و اعزام کارشناس به محل برای تعمیرات تلویزیون و لپ تاپ

اکریلیک اسید چیست؟

يكشنبه, ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۰۵:۲۸ ب.ظ

این ماده بدون رنگ و دارای بوی اسیدی است و در تولید پلاستیک، فرمولاسیون رنگ و دیگر محصولات مورد استفاده قرار می گیرد. اسید اکریلیک با pH ای در حدود 3 می تواند برای فلزات خاصیت خورندگی ایجاد کند. محصول فوق نام آیوپاک پروپنوئیک اسید نیز شناخته می شود. در ادامه با ساختار، روش تولید، خواص و انواع این اسید بیشتر آشنا می شویم.

اسید اکریلیک و کاربردهای آن در صنعت رنگ 

اسید اکریلیک (اسید پروپنیک) یک ترکیب ارگانیک با فرمول CH2 = CHCOOH است. این ترکیب ساده‌ترین اسید کربوکسیلیک غیر اشباع است که از یک گروه وینیل تشکیل شده که مستقیما به انتهای اسید کربوکسیلیک متصل می‌شود. این مایع بی رنگ دارای بوی مشخصی است و با آب، الکل، اترها و کلروفرم مخلوط می‌شود.

https://services-home.blog.ir/post/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%B3%DB%8C%D8%AA%D8%B1%DB%8C%DA%A9

اکریلیک اسید یک مایع بی رنگ و شفاف بوده که با توجه به ساختار شیمیایی آن که ترکیب با زنجیره‌ی بزرگ ترکیبات تشکیل دهنده‌ی پلیمر را تسهیل می‌بخشد. وزن مولکولی آن 72 گرم بر مول است. این ماده قابل انحلال در آب بوده و دارای نقطه‌ی ذوب برابر با 14 درجه سانتی گراد و نقطه‌ی جوش 141 درجه سانتی گراد می‌باشد. این ماده برای بیشتر فلزات مانند فولاد، مس، نقره، برنج به شدت خورنده است؛ اما با فولاد ضدزنگ سازگار است.

اسید اکریلیک تحت واکنش‌ با یک اسید کربوکسیلیک قرار می‌گیرد و هنگامی که با الکل واکنش نشان می دهد، استر آن را تشکیل می‌دهد. استرها و نمک‌های اسید اکریلیک به طور کلی به عنوان آکریلات (یا پروپیونات) شناخته می‌شوند. اسید اکریلیک و استرهای آن به راحتی با واکنش با پیوندهای دوگانه خود (به شکل اسید پلی‌اکریلیک) یا سایر مونومرها (به عنوان مثال آکریل آمید، آکریلونیتریل، ترکیبات وینیل، استایرن و بوتادی ان) باهم ترکیب می‌شوند و هموپلیمرها یا کوپلیمرهای خود را تشکیل می‌دهند که در ساخت پلاستیک‌های مختلف، پوشش‌ها، چسب‌ها، الاستومرها، و همچنین کف‌پوش‌های کف و رنگ کاربرد دارند.

کاربرد اکریلیک اسید

ترکیب فوق ماده ی اولیه ی اکریلیک استر متیل آکریلات، اتیل و بوتیل آکریلات و 2 اتیل هگزیل اکریلات می باشد. اکریلات های نام برده شده به طور عمده برای تولید رزین های اکریلیکی بر پایه ی حلال استفاده می شوند. نگرانی های زیست محیطی در سال های اخیر موجب استفاده از آکریلات ها بر پایه ی آب شده است. این مواد بر پایه ی آب عمدتا کاربرد های تزئینی دارند اما می توان از آن ها در تولید چرم، چسب، روکش قرص، پولیش ها و… نیز استفاده نمود.

این ماده همچنین در ترکیب با پلی اکریل آمید آنیونی می تواند سبب تولید هیدروکسی اکریلات شود و در فرمولاسیون پوشش های صنعتی مورد استفاده قرار بگیرد.

این ماده یک ماده ی صنعتی مهم به شمار می رود زیرا در بسیاری از محصولات صنعتی پرکاربرد مورد استفاده قرار می گیرد.

دو کاربرد اصلی برای این محصول وجود دارد:

استفاده از آن در استرها و تولید رزین های آکریلیک.

از این نوع رزین ها می توان به بوتیل آکریلات، اتیل آکریلات، متیل آکریلات و 2- اتیل هگزیل اوریلات اشاره نمود.

با پلیمریزاسیون این مواد می توان از آن ها در رنگ، پوشش ها، پارچه ها، چسب و مواد اولیه ی پلاستیک مورد استفاده نمود.

همچنین متیل آکریلات در تولید ویتامین B1 مورد استفاده قرار می گیرد.

این رزین ها به عنوان پودر ریخته گری نیز مورد استفاده قرار می گیرند.

کاربرد های اکریلیک اسید

دومین استفاده ی عمده ی این ماده در تولید پلیمر های پلی اکریلیک اسید می باشد.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۰/۱۲/۲۲
raha molaey

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

نظر دادن تنها برای اعضای بیان ممکن است.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.