تعمیر لپ تاپ و تلویزیون در تهران

تعمیرات لپ تاپ و تعمیر تلویزیون در تهران یکی از خدمات ارائه شده توسط نمایندگی ها می باشد

تعمیر لپ تاپ و تلویزیون در تهران

تعمیرات لپ تاپ و تعمیر تلویزیون در تهران یکی از خدمات ارائه شده توسط نمایندگی ها می باشد

تعمیرات لپ تاپ ، تعمیرات تلویزیون برند های سونی سامسونگ الجی توشیبا اچ پی دل ایسوس صنام شارپ در تهران و اعزام کارشناس به محل برای تعمیرات تلویزیون و لپ تاپ

 

شاید شما هم به تازگی ویندوز لپ‌تاپ خود را به سیستم عامل لینوکس تغییر داده و جزو آن دسته از افراد باشید که از قابلیت های این سیتم عامل بی‌خبراند. در ابتدا باید نکته‌ای را به شما تذکر بدهم، گفتن لینوکس به تنهایی برای این سیستم عامل اشتباه بوده و در واقع لینوکس یک بخش از آن محسوب می‌شود. نام آن در واقع  سیستم عامل گنو/لینوکس (Linux/GNU) بوده که از دو بخش هسته لینوکسی و ابزارهای گنو ساخته شده است.

لینوکس

در سال 1991 اولین نسخه از این سیستم عامل بر روی وب در اختیار کاربران قرار داده شد و پس از آن با تغییرات و اصلاحاتی زیادی که توسط برنامه‌نویسان بر روی آن انجام شد، به صورت یک سیستم عامل حرفه‌ای در اختیار کاربر و البته برنامه‌نویسان قرارگرفت. و طولی نکشید بخاطر قابلیت‌هایی که نسبت به ویندوز داشت، تبدیل به محبوب ترین سیستم عامل برای برنامه‌نویسان یا هرکرها  شد.

هسته لینوکسی

در این سیستم عامل از هسته AT386 بر روی هارد UTاستفاده می‌شده که با مرور سازندگان،  شروع به گسترش آن و ایجاد هسته لینوکس کرده تا بتواند بسیاری از سخت افزارها را پشتیبانی کند. هسته لینوکسی این سیستم عامل، خود متشکل از برنامه‌‌هایی برای مدیریت سخت‌افزارها، نرم‌افزارها، رم ودیگر قسمت  های لپ‌تاپ بوده ، که با قرار گرفتن در حافظه موقت ، این امور را انجام می‌دهد. از آنجا که هسته لینوکسی،  به وسیله ارتباط دادن بین CPU، رم و دیگر نرم‌افزارهای لپ‌تاپ، این وظایف را انجام داده، در نتیجه هر گونه اختلال در آن، باعث از کار افتادن تمامی برنامه‌های دیگر خواهد شد.

Multi User & Multi Tasking

از ویژگی های اصلی این سیستم عامل، امکان استفاده از آن برای چندین کار به طور همزمان بوده (Multi Tasking) و می‌توان چند حساب کاربری مختلف، مانند ویندوز در آن ایجاد نمود (Multi User). البته پشتیبانی این سیستم عامل از شبکه‌ها و سرویس های مختلف به نام Daemons خود از دیگر مزیت‌های مهم آن محسوب می‌شوند.

مجوز GPL

در حوزه نرم‌افزاری یکی از مشهورترین مجوزها، GPL بوده، به طوری که نیمی از نرم‌افزارها تحت همین مجوز تا کنون منتشر شده‌اند. به همین دلیل سازندگان اینوکس/گنونیز ترجیح داده‌اند،همه نرم‌افزارهای گنو را تحت همین مجوز منتشر کنند.

لینوکس مثل همیشه است

بسیاری از کاربران ویندوز باره‌ها با این مشکل مواجه شده‌اند، که پس از گذشت چند ماه ویندوز کند شده و مجبور به تعویض آن شده‌اند. اما این مشکا آزار دهنده  در سیستم عامل لینوکس وجود نداشته و حتی با گذشت یک سال شما تغییری در سرعت آن حس نخواهید کرد و دیگر نیاز نیست برای افزایش سرعت آن، دائم در حال تعویض سیستم عامل خود باشید.

Open Source

برنامه نویسان بخاطر قابلیت Open Source بودن این سیستم عامل، آن را نسبت به ویندوز بهتر دانسته، چرا که در ویندوز نمیتوانید به هیچ کدام از کدها دسترسی داشته باشید اما سیستم عامل گنو/لینوکس اجازه دسترسی به تمامی کدها و منابع خود را داده است. اگرچه این قابلیت باعث شده کاربر بتواند بدون هیچ محدودیتی به همه فایل های سیستم عامل دسترسی داشته، اما همین ویژگی کار را  برای کاربران خانگی سخت تر کرده، چون بسیاری از کارهایی که ویندوز بدون دخالت کاربر به صورت اتوماتیک انجام میدهد،در این سیستم عامل با کد نویسی انجام می‌شود.

سیستم عاملی برای برنامه نویسان

ویندوز بخاطر رابط کاربری ساده‌تر کار را برای کاربران خانگی، که دانش کافی در زمینه برنامه‌نویسی و کامپیوتر ندارند، بسیار آسان کرده، به طوری که می‌توانند به راحتی مشکلات ویندوز خود را از طریق سرچ در اینترنت پیدا و حل نماید. اما رابط کاربری گرافیکی سیستم عامل لینوکس کار را پیچیده‌تر کرده اما دسترسی‌هایی در این پیچیدگی قرار داده که کار با آن، برای برنامه نویسان بسیار لذت بخش بوده و ترجیح آنها برای انتخاب سیستم عامل همیشه اینوکس/گنو است.

 

 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

نظر دادن تنها برای اعضای بیان ممکن است.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.