تعمیر لپ تاپ و تلویزیون در تهران

تعمیرات لپ تاپ و تعمیر تلویزیون در تهران یکی از خدمات ارائه شده توسط نمایندگی ها می باشد

تعمیر لپ تاپ و تلویزیون در تهران

تعمیرات لپ تاپ و تعمیر تلویزیون در تهران یکی از خدمات ارائه شده توسط نمایندگی ها می باشد

تعمیرات لپ تاپ ، تعمیرات تلویزیون برند های سونی سامسونگ الجی توشیبا اچ پی دل ایسوس صنام شارپ در تهران و اعزام کارشناس به محل برای تعمیرات تلویزیون و لپ تاپ

۱۰ مطلب در اسفند ۱۴۰۰ ثبت شده است

خواص اسید اکریلیک

يكشنبه, ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۰۵:۳۱ ب.ظ

خواص polyacrylic acid به میزان زیادی بستگی به نوع الکلی دارد که استر ها از آن استفاده می شوند و این محصولات را به وجود می آورند. معمولا الکل های با وزن مولکولی پایین تر پلیمر های سخت تری تولید می کنند. آکریلات ها عمدتا نرم تر از متاکریلات ها می باشند.  این مواد مقاومت بالایی نسبت به شست و شو دارند و نسبت به مالش و سایش مقاومت خوبی از خود نشان می دهند. به علاوه نامحلول بودن آن موجب می شود تا نسبت به روغن و گریس مقاوم باشند. در نتیجه لکه های روغن و سایر آلودگی ها بدون آسیب رسیدن به سطح به راحتی پاک می شوند.

این پلیمر ها رنگدانه را به راحتی قبول می کنند و برای آن ها می توان از رنگدانه های ارزان قیمت نیز استفاده نمود.

کاربرد اسید اکریلیک

 

بازار اکریلیک اسید در طول سال‌ها رشد کرده و کاربرد این ماده در بخش‌های مختلف، از محصولات آرایشی، مانند ناخن‌های اکریلیک گرفته تا استفاده در صنایع شیمیایی افزایش یافته است. مصرف اکریلیک اسید مطابق با سازمان‌های بهداشتی در آمریکا دارای اختلافات زیادی بوده و استفاده از آن در محصولات مختلف مورد بررسی قرار گرفته است. به طور سنتی، اکریلیک اسید به عنوان یک ماده‌ی خام در تهیه‌ی صنعتی استرهای اکریلیک کاربرد دارد. این استرهای اکریلیک مانند متیل اکریلیک، اتیل اکریلیک و غیره، برای تهیه‌ی رزین‌های مبتنی بر حلال مورد استفاده قرار می‌گیرند. با این حال، به واسطه‌ی نگرانی‌های زیست محیطی، تولید آن متوقف شده است. علاوه بر این، اکریلیک‌های مبتنی بر آب در پوشش‌های خانگی و در محصولات مختلف دیگر مانند نقاشی، کاغذ، چسب‌، پوشش‌ها، صنعت رنگ و واکس به طور گسترده توسعه یافته‌اند. با بررسی‌های بیشتر، یک رده از ترکیبات به عنوان پلی اکریلیک‌ها به کمک اکریلیک اسیدها توسعه یافته‌اند که در ساخت غلیظ‌کننده‌ها و دیسپرس‌کننده‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند. از دهه‌ی گذشته، مصرف اکریلیک در دو حوزه‌ی خاص به شدت محبوب شده است: تولید پلیمرهای فوق‌جاذب و پلیمرهای مواد شوینده. گزارش شده که این پلیمرهای فوق‌جاذب منحصر به فرد تقریبا 30 درصد از مصرف اکریلیک اسید جهانی را به خود اختصاص داده‌اند. اساساً، پلیمرهای فوق‌جاذب یک ویژگی منحصر به فرد به منظور جذب  دارند. این مواد می‌توانند تا 100 برابر وزن خود رطوبت نگه‌دارند. این امر باعث شده تا آن‌ها یک بخش جدایی ناپذیر در تولید پوشک‌های بچه باشند. به طور خلاصه، اکریلیک اسید یک ماده‌ی شیمیایی بوده که برای تولید پلیمرها، پارچه‌ها، صنایع جوهر، محصولات مصرفی، پلاستیک‌ها، عوامل کیلیت‌ساز، پوشش‌های مبتنی بر آب و اغلب در صنایع بسته‌بندی غذایی با دستورالعمل‌های دقیق از سازمان‌های بهداشتی مورد استفاده قرار می گیرد.

از آنجا که اکریلیک اسید ناپایدار تمایل بالایی به تشکیل پلیمرها دارد، این ماده در مخازن ذخیره‌سازی ساخته شده از آلومنیوم، فولاد، شیشه و آهن ذخیره می‌شود. همچنین این ماده در کوپلیمر‌هایی نظیر استایرن، بوتادین، ترکیبات وینیل، اکریلونیتریل هم استفاده می‌شود.

تولید اکرلیک اسید

تولید اسید آکریلیک از پروپیلن صورت می گیرد. خود پروپیلن یک محصول جانبی حاصل از تولید اتیلن و بنزین می باشد. در گذشته اکریلیک اسید با هیدرولیز آکریلونیتریل نیز تولید شده بود، اما این اتفاق زمانی رخ می داد که از اکسید شدن پروپان، ماده حاصل می شد. این روند تولید به طور کلی کنار گذاشته شد زیرا به همراه آن محصولات جانبی آمونیوم تولید می شد، که باید از آن جدا گردد.

پروپان یک ماده خام به مراتب ارزان تر از پروپیلن است، یک مسیر جایگزین برای روند تولید اسید آکریلیک، اکسیداسیون انتخابی یک مرحله ای پروپان است. در واقع اکریلیک اسید توسط اکسیداسیون فاز بخار پروپیلن تولید می شود. این فرایند شامل دو راکتور است که راکتور اول پروپیلن را به آکرولئین تبدیل می کند و دوم تبدیل آکرولئین به اسید اکریلیک. گاهی اسید اکریلیک نیز به طور طبیعی توسط برخی از گونه های جلبک تولید می شود.

مهم ترین کاربرد اسید اکریلیک

همانطور که میدانید اسید اکریلیک ماده پر مصرفی است و در صنایع مختلف و در انجام بسیاری از فرآیندها و آزمایشات علمی هم از این ماده استفاده می شود و برای شناخت بهتر ضروری است که به مهم ترین کاربرد اسید اکریلیک پرداخته شود که مهم ترین این موارد عبارتند از:

*در تولید مواد شوینده

*در صنایع رنگرزی و تولید رنگ

*ساخت انواع پلاستیک ها

*تولید و تهیه مواد آرایشی و بهداشتی

*صنایع چرم سازی

*ترکیبات پشتی و فرش

شرایط نگهداری اکریلیک اسید

اکریلیک اسید را در ظروفی از جنس فولاد ضد زنگ، تانکر یا مخزن های آلومینیومی و بشکه های پلی اتیلنی حمل و نقل و نگهداری می کنند. این ماده به گرما و نور خورشید حساس است، بنابراین باید در جای خشک و خنک و به دور از تابش مستقیم نور خورشید قرار گیرد.

در خصوص حمل و نقل آن باید این نکات را درنظر گرفت که اسید آکریلیک جزو مواد خطرناک، خوردنده و تخریب کننده محیط زیست می باشد، بنابراین در نگهداری آن باید نکات ایمنی را رعایت نمود و از ذخیره سازی این ماده در دمای بالاتر از 40 درجه ی سانتی گراد خودداری کرد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ اسفند ۰۰ ، ۱۷:۳۱
raha molaey

اکریلیک اسید چیست؟

يكشنبه, ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۰۵:۲۸ ب.ظ

این ماده بدون رنگ و دارای بوی اسیدی است و در تولید پلاستیک، فرمولاسیون رنگ و دیگر محصولات مورد استفاده قرار می گیرد. اسید اکریلیک با pH ای در حدود 3 می تواند برای فلزات خاصیت خورندگی ایجاد کند. محصول فوق نام آیوپاک پروپنوئیک اسید نیز شناخته می شود. در ادامه با ساختار، روش تولید، خواص و انواع این اسید بیشتر آشنا می شویم.

اسید اکریلیک و کاربردهای آن در صنعت رنگ 

اسید اکریلیک (اسید پروپنیک) یک ترکیب ارگانیک با فرمول CH2 = CHCOOH است. این ترکیب ساده‌ترین اسید کربوکسیلیک غیر اشباع است که از یک گروه وینیل تشکیل شده که مستقیما به انتهای اسید کربوکسیلیک متصل می‌شود. این مایع بی رنگ دارای بوی مشخصی است و با آب، الکل، اترها و کلروفرم مخلوط می‌شود.

https://services-home.blog.ir/post/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%B3%DB%8C%D8%AA%D8%B1%DB%8C%DA%A9

اکریلیک اسید یک مایع بی رنگ و شفاف بوده که با توجه به ساختار شیمیایی آن که ترکیب با زنجیره‌ی بزرگ ترکیبات تشکیل دهنده‌ی پلیمر را تسهیل می‌بخشد. وزن مولکولی آن 72 گرم بر مول است. این ماده قابل انحلال در آب بوده و دارای نقطه‌ی ذوب برابر با 14 درجه سانتی گراد و نقطه‌ی جوش 141 درجه سانتی گراد می‌باشد. این ماده برای بیشتر فلزات مانند فولاد، مس، نقره، برنج به شدت خورنده است؛ اما با فولاد ضدزنگ سازگار است.

اسید اکریلیک تحت واکنش‌ با یک اسید کربوکسیلیک قرار می‌گیرد و هنگامی که با الکل واکنش نشان می دهد، استر آن را تشکیل می‌دهد. استرها و نمک‌های اسید اکریلیک به طور کلی به عنوان آکریلات (یا پروپیونات) شناخته می‌شوند. اسید اکریلیک و استرهای آن به راحتی با واکنش با پیوندهای دوگانه خود (به شکل اسید پلی‌اکریلیک) یا سایر مونومرها (به عنوان مثال آکریل آمید، آکریلونیتریل، ترکیبات وینیل، استایرن و بوتادی ان) باهم ترکیب می‌شوند و هموپلیمرها یا کوپلیمرهای خود را تشکیل می‌دهند که در ساخت پلاستیک‌های مختلف، پوشش‌ها، چسب‌ها، الاستومرها، و همچنین کف‌پوش‌های کف و رنگ کاربرد دارند.

کاربرد اکریلیک اسید

ترکیب فوق ماده ی اولیه ی اکریلیک استر متیل آکریلات، اتیل و بوتیل آکریلات و 2 اتیل هگزیل اکریلات می باشد. اکریلات های نام برده شده به طور عمده برای تولید رزین های اکریلیکی بر پایه ی حلال استفاده می شوند. نگرانی های زیست محیطی در سال های اخیر موجب استفاده از آکریلات ها بر پایه ی آب شده است. این مواد بر پایه ی آب عمدتا کاربرد های تزئینی دارند اما می توان از آن ها در تولید چرم، چسب، روکش قرص، پولیش ها و… نیز استفاده نمود.

این ماده همچنین در ترکیب با پلی اکریل آمید آنیونی می تواند سبب تولید هیدروکسی اکریلات شود و در فرمولاسیون پوشش های صنعتی مورد استفاده قرار بگیرد.

این ماده یک ماده ی صنعتی مهم به شمار می رود زیرا در بسیاری از محصولات صنعتی پرکاربرد مورد استفاده قرار می گیرد.

دو کاربرد اصلی برای این محصول وجود دارد:

استفاده از آن در استرها و تولید رزین های آکریلیک.

از این نوع رزین ها می توان به بوتیل آکریلات، اتیل آکریلات، متیل آکریلات و 2- اتیل هگزیل اوریلات اشاره نمود.

با پلیمریزاسیون این مواد می توان از آن ها در رنگ، پوشش ها، پارچه ها، چسب و مواد اولیه ی پلاستیک مورد استفاده نمود.

همچنین متیل آکریلات در تولید ویتامین B1 مورد استفاده قرار می گیرد.

این رزین ها به عنوان پودر ریخته گری نیز مورد استفاده قرار می گیرند.

کاربرد های اکریلیک اسید

دومین استفاده ی عمده ی این ماده در تولید پلیمر های پلی اکریلیک اسید می باشد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ اسفند ۰۰ ، ۱۷:۲۸
raha molaey

کاربرد اسید سیتریک

يكشنبه, ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۰۵:۲۵ ب.ظ

اسید سیتریک یک اسید آلی ضعیف بوده که به طور طبیعی در مرکبات از جمله لیمو ترش، پرتقال و لیمو یافت می شود. اسید سیتریک دارای خواص آنتی اکسیدان طبیعی نیز است. این اسید برای طعم دادن و افزایش میزان ماندگاری غذا، ماده اولیه لوازم آرایشی و مواد اولیه شوینده ها کاربرد دارد. با توجه به اینکه اسید سیتریک یک افزودنی عالی است، نسخه مصنوعی آن نیز در دسترس است.

سیتریک اسید در برخی افراد باعث ایجاد آلرژی یا عدم تحمل به آن شده و استفاده از آن با ایجاد عوارض گوارشی و واکنش های التهابی در آنها همراه است.

در این مقاله منابع طبیعی و مصنوعی اسید سیتریک و همچنین خواص و عوارض استفاده از آن مورد بررسی قرار می گیرد.

اسید سیتریک با فرمول شیمیایی C6H8O7 نوعی اسید آلی است که به طور طبیعی در مرکباتی مثل لیمو، پرتقال، نارنگی و گریپ‌فروت یافت می‌شود و مزه ترش موجود در میوه‌ها به خاطر وجود این ماده است. علاوه بر مرکبات، مقادیر کمتری از اسیدسیتریک در آناناس، توت‌فرنگی، گیلاس، گوجه فرنگی و تمشک وجود دارد. علاوه بر اشکال طبیعی اسیدسیریک، این ماده به دلیل تقاضای بسیار زیاد در صنایع گوناگون، به صورت تجاری و مصنوعی نیز تولید شده و با میزانی کمتر از تقاضا، عرضه می‌شود.

منابع طبیعی اسید سیتریک

غذاهایی که سرشار از اسید سیتریک طبیعی هستند، مرکبات هستند، به خصوص آب لیمو و لیمو. میوه ها و سبزیجات دیگر نیز حاوی مقداری اسید سیتریک طبیعی هستند.

این غذاها بالاترین مقادیر اسید سیتریک طبیعی را دارند:

• لیمو

• لیموترش سبز

• پرتقال ها

• گریپ فروت

• توت

فواید اسید سیتریک در صنعت غذا

بیشترین میزان اسیدسیتریک تولیدشده در کارخانه‌ها به عنوان افزودنی در صنایع غذایی استفاده می‌شود. لبنیات، نوشیدنی‌ها، غذاهای منجمد، ژله، مربا و آب‌نبات غذاهایی حاوی اسیدسیتریک مصنوعی هستند. اسیدسیتریک در این غذاها به عنوان تنظیم‌کننده PH، افزایش‌دهنده عطر و طعم غذا و ترش‌کننده به کار می‌رود. طعم اشتهابرانگیز نوشابه‌ها و شیرینی‌ها به خاطر وجود اسیدسیتریک در آن‌ها است. این ماده با تنظیم اسیدیته و جلوگیری از رشد باکتری‌ها، باعث حفظ کیفیت و افزایش طول عمر محصولات غذایی و سالم ماندن کنسروها می‌گردد.

کاربرد اسید سیتریک

اسید سیتریک به دلیل خواص فراوان با کمترین اثرات محیط زیستی، یک افزودنی متداول است. در واقع سه صنعت اصلی استفاده کننده از اسید سیتریک شامل صنایع مواد غذایی، مواد آرایشی و شوینده ها هستند.

صنعت لوازم آرایشی

وجود اسید سیتریک در محصولات مراقبت از پوست، باعث افزایش خواص آنها می شود . اسید سیتریک در محصولات پوستی باعث ایجاد خواصی مانند افزایش شفافیت، به حداقل رساندن خطوط ظریف و حتی بهبود رنگ پوست می شود.

اسید سیتریک همچنین به عنوان یک افزودنی در اسپری مو، دئودورانت ها و اسپری های بدن کاربرد دارد. اسید سیتریک مانع رشد باکتری، کپک یا قارچ در این مواد آرایشی و بهداشتی می شود.

https://services-home.blog.ir/post/%D9%81%D9%88%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%B3%DB%8C%D8%AA%D8%B1%DB%8C%DA%A9-%D8%AF%D8%B1-%D8%B5%D9%86%D8%B9%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D9%88

صنایع غذایی

اسید سیتریک در بسیاری از غذاهای فرآوری شده به عنوان ماده نگهدارنده کاربرد داشته و در تازه ماندن آنها موثر است. در واثع این اسید باعث جلوگیری یا کندتر شدن روند تشکیل باکتری، کپک، مخمر و قارچ می شود.

اسید سیتریک باعث حفظ رنگ و طعم مواد غذایی می شود. این ماده باعث دیرتر خراب شدن غذا و افزایش ماندگاری آنها می شود.

به علاوه اسید سیتریک در حفظ تعادل سطح pH یا اسیدیته غذا یا نوشیدنی موثر است. برای نمونه، اضافه شدن اسید سیتریک به شراب باعث کاهش اسیدیته و بهبود طعم آن می شود.

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ اسفند ۰۰ ، ۱۷:۲۵
raha molaey

فواید اسید سیتریک در صنعت دارو

يكشنبه, ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۰۵:۲۳ ب.ظ

حدود 20 درصد از اسیدسیتریک تولیدی در کارخانه‌ها در ساخت مکمل‌های غذایی استفاده می‌شود. این ماده در جذب بهتر ترکیبات مکمل‌هایی مثل کلسیم و منیزیم مؤثر است. اسیدسیتریک جهت بهبود طعم شربت‌ها و قرص‌های جویدنی و همچنین کمک به تثبیت و حفظ مواد سازنده در صنعت دارویی کاربرد دارد.

نقش اسیدسیتریک در تولید مواد شوینده

اسیدسیتریک یک ضدعفونی‌کننده است که در تولید مواد شوینده و پاک‌کننده به کار می‌رود. این ماده برای زدودن لکه‌های سخت و از بین بردن زنگ‌زدگی بسیار مؤثر است. افزودن اسیدسیتریک به صابون‌ها باعث بهتر کف کردن آن‌ها در آب سخت می‌شود. به طور کلی اسیدسیتریک به کار رفته در صنعت تولید شوینده، معادل 10 درصد از کل اسیدسیتریک تولیدشده در کارخانه‌ها است.

منابع طبیعی اسید سیتریک

بر اساس یک تحقیق در سال 2014، مرکباتی چون لیمو ترش و لیمو بیشترین میزان اسید سیتریک را دارند.

نارنگی، پرتقال، گریپ فروت، آناناس، گوجه فرنگی، کلم بروکلی، هویج و توت ها سایر منابع طبیعی اسید سیتریک هستند.

منابع مصنوعی اسید سیتریک

اغلب اسید سیتریک در مواد غذایی فرآوری شده و محصولات خانگی کاربرد دارد. دانشمندان با استفاده از قارچ آسپرژیلوس نایجر یا کپک سیاه فرم مصنوعی اسید سیتریک را تولید می کنند.

این ماده به عنوان اسید سیتریک تولیدی (MCA) شناخته می شود.

MCA از متداول ترین مواد افزودنی غذایی محسوب می شود. به علاوه این ماده در صنایع دارویی، آرایشی و بهداشتی برای تهیه شوینده ها و مواد نرم کننده کاربرد دارد.

فرمول شیمیایی MCA همان فرمول اسید سیتریک طبیعی بوده اما در برخی موارد مقداری کپک سیاه در آن باقی می ماند. این امر باعث ایجاد آلرژی یا اثرات ناخواسته در هنگام مصرف می شود.

علاوه بر کاربردهای بالا از اسیدسیتریک در موارد زیر نیز استفاده می‌گردد.

انتقال خون

رفع بوی نامطبوع حین ظاهر کردن عکس

جایگزین اسیدنیتریک در تولید فولاد ضدزنگ

جایگزین بدون بوی سرکه سفید در رنگزی خانگی

لحیم‌کاری

دباغی چرم

تولید پلیمر

آبکاری

تنظیم اسیدیته خاک در کشاورزی

تولید سیمان کندگیر

و …

مضرات اسید سیتریک

سازمان‌ FDA می گوید اسید سیتریک “به طور کلی در محصولات غذایی و غیر غذایی به عنوان” ایمن شناخته می شود “. هنوز هم، برخی از کارشناسان فکر می کنند که تحقیقات بیشتری لازم است.

اسید سیتریک ممکن است باعث موارد زیر شود:

• سوزش پوست: وقتی برای مدت طولانی پوست شما را لمس می کند، می تواند باعث سوزش، تورم یا کهیر شود.

• چشم درد: اگر در چشمان شما قرار گیرد می سوزد. اگر این اتفاق افتاد  آنها را به مدت چند دقیقه با آب خوب بشویید. اگر از لنز استفاده می کنید، هرچه زودتر آنها را بیرون بیاورید.

• مشکلات دندان: نوشیدنی ها و آب نبات های حاوی اسید سیتریک می توانند مینای دندان (لایه خارجی) دندان های شما را از بین ببرند. این می تواند دندان های شما را حساس تر کند، آنها را زرد کرده و احتمال ایجاد حفره را بیشتر کند.

https://services-home.blog.ir/post/%D9%85%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D9%81%D8%A7%D8%AF%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D9%82%D9%81%D8%B3%D9%87-%D8%A8%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D8%B1%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86%DB%8C%DA%A9%DB%8C

• درد معده: اگر دارویی با اسید سیتریک از راه دهان مصرف می کنید، می توانید عوارضی مانند حالت تهوع یا استفراغ داشته باشید.

اسید سیتریک به طور طبیعی در برخی مرکبان وجود داشته و pH آن بین 3 تا 6 است.

تولیدکنندگان از فرم مصنوعی اسید سیتریک (با نام MCA) در بسیاری از محصولات تجاری استفاده می کنند. این ماده از کپک سیاه تهیه شده و باعث ایجاد واکنش های آلرژیک در برخی افراد می شود.

این اسید پر کاربرد در نگهداری مواد غذایی نیز کاربرد دارد. با اینکه به طور کلی استفاده از اسید سیتریک بی خطر است اما افراد دارای پوست حساس یا آلرژی به اسید سیتریک باید برای پیشگیری از ایجاد عوارض از مصرف آن پرهیز کرده یا مقدار کمی از آن را استفاده کنند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ اسفند ۰۰ ، ۱۷:۲۳
raha molaey

مزایای استفاده از قفسه بایگانی ریلی مکانیکی

يكشنبه, ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۰۵:۲۱ ب.ظ

در واقع می توان گفت که یکی از کاربرد های قفسه بایگانی ریلی مکانیکی و یا همان کمد بایگانی ریلی مکانیکی برای نگهداری هرچه بهتر، و با اطمینان اسناد مهم با حداکثر بهره گیری از محیط و بالا بردن ظرفیت بایگانی می باشد، استفاده از قفسه بایگانی ریلی مکانیکی باعث شده تا راه رو های اضافی در ادارات دولتی و یا بانک ها حذف شوند در واقع می توان گفت که با این کار فضای مختص و اختصاص داده شده برای نگهداری و ثبت اسناد افزایش می یابد، استفاده از سیستم گیربکس در تعدادی از قفسه های بایگانی ریلی مکانیکی باعث حرکت راحت قفسه ها در بین ادارات خواهد شد و نیاز به وارد کردن نیروی فیزیکی زیاد توسط کاربران نخواهد داشت در واقع می توان گفت که استفاده از سیستم گیربکس باعث حمل راحت تر این قفسه بایگانی ریلی مکانیکی می شود.در اصل و در نهایت می توان گفت که قفسه ریلی مکانیکی یکی از انواع قفسه ریلی با سیستم محرکه مکانیکی می باشد که حمل آن در بین راهرو های ادارات بسیار آسان می باشد. در قفسه بایگانی ریلی مکانیکی نیروی محرکه جابجایی قفسه بایگانی بر روی ریل ها نیروی مکانیکی از طریق فرمان حرکت قفسه ها می باشد. 

قفسه بایگانی ریلی چگونه کار می کند؟

قفسه بایگانی ریلی می تواند به دو طریق کار کند:

هر فایل روی پایه هایی نصب شده است که روی ریل های تعبیه شده در کف قرار دارند

یا می توانند در بالای کف قبلی که در حال حاضر قرار دارند بنشینید. حالت دوم اغلب نیاز به یک عرشه دارد که در حدود 1 تا 3 اینچ از کف بلند می شود. (نرده ها بالای سر عرشه قرار می گیرند)

حرکت قفسه بایگانی  ریلی چگونه است؟

زمانی که در میط اداری فضای کافی وجود ندارد قفسه بایگانی ریلی بهترین گزینه است که جایگزین کمدهای یا قفسه های دیواری می شود.شما مجبور هستید قفسه ثابت فلزی را با چکش زدن یا پیچ به سطح کف زمین متصل کنید. اگر بخواهید آن را جدا کنید را به مکان دیگری منتقل کنید حفره های روی کف زمین باقی گذاشته شود. حرکت قفسه بایگانی ریلی همچنین به شما امکان می دهد قفسه های کف به سقف خود را بهتر تنظیم مجدد کنید.

امروزه با توجه به افزایش سرقت ها و از دست رفتن اطلاعات مهم سازمان ها و شرکت ها، برای بسیاری از ادارات این امر حائز اهمیت می باشد که بتوانند از اطلاعات خود به خوبی حفظ و نگهداری کنند از همین روی این قابلیت وجود دارد تا بتوانید کاربران و یا کارشناسان خاصی را محدود کنید که به بایگانی ریلی دسترسی داشته باشند تا به بعضی از محتوای داخل اسناد نیز دسترسی داشته باشند.

شما می توانید با استفاده از سیستم بایگانی ریلی به هرگونه از اطلاعات اسناد خود دسترسی داشته باشید چه در خارج از محیط اداره و چه در داخل آن.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ اسفند ۰۰ ، ۱۷:۲۱
raha molaey

انواع قفسه های ریلی

يكشنبه, ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۰۵:۱۹ ب.ظ

همانطور که می‌دانید برای آن که فضای محیط خود را قفسه بندی کنیم باید ابتدا نوع بایگانی خود را مشخص کنیم مثلا بدانیم که چه تعداد مدارک و اسنادی را قرار است بایگانی کنیم و قرار است تا چند سال از این بایگانی استفاده کنیم، چه مقدار بودجه برای تامین بایگانی احتیاج داریم و چه مقدار بودجه در دسترس داریم و هم چنین فضایی که برای بایگانی مد نظر داریم چقدر است، همانطور که گفته شد برای بایگانی کردن یک محیط باید یکسری اطلاعاتی داشته باشیم که اسناد ما چه اسنادی است و فضای بایگانی ما چند متر مربع می‌باشد و از همه مهم تر بودجه ما برای راه اندازی این کار چقدر است، برای بایگانی کردن اسناد و مدارک، انواع مختلف سیستم های قفسه بندی وجود دارد مثل: قفسه بایگای ریلی، قفسه متحرک، قفسه ثابت، بایگانی ریلی مکانیکی، بایگانی ریلی هوشمند و بایگانی ریلی برقی در این مقاله قصد داریم سیستم های قفسه بایگانی ریلی را به شما معرفی کنیم، پس با ما همراه باشید.

قفسه ریلی چیست

قفسه های ریلی به سیستم های قفسه بندی ریلی می‌گویند که با حرکت روی ریل قابل جابه جایی می‌باشند و نکته قابل اهمیت این است که کلیه راهروهای متدوال در قفسه بندی ریلی حذف می‌گردد و تنها یک راهروی مشترک بین تمامی قفس ها می‌باشد، این سیستم جهت بایگانی انواع مدارک و اسناد شما قابل اجرا می‌باشد

تفاوت قفسه های بایگانی ریلی با قفسه های ثابت (گذشته) در تعداد راهرو آنها و حفاظت از مدارک در برابر دسترسی غیرمجاز ، خاک و … می‌باشد از این رو 50% فضای بیشتر، جهت نگهداری اسناد و به همین صورت 50 الی 80% در فضای اتاق (محیط) صرفه جویی می‌شود.

قفسه بایگانی ریلی از یک دستگاه قفسه ثابت به علاوه تعدادی بلوک تشکیل شده است که می‌توانید برای امنیت بیش تر قفل مرکزی و هم چنین درب را به قفسه ها مجهز کنید و همینطور برای حفاظت از اسناد، درب و قفل مرکزی اجباری نیست، قفسه های ریلی بنا به سلیقه شما در طول و عمق های متفاوت تولید می‌شود و شما می‌توانید در رنگ های مختلف این محصول را خریداری کنید.

کاربرد قفسه بندی متحرک

با توجه به استفاده حداکثری از فشای داخلی انبار و سالن های ذخیره سازی محصولات و اقلام مختلف، قفسه بندی پویا کاربرد گسترده ای دارد. به عنوان مثال از جمله کاربردهای آن می توان به موارد زیر اشاره نمود:

استفاده از قفسه بندی پویا در بایگانی ادارات و سازمان ها

استفاده از Mobile Racking System در انبارها نگهداری ابزارآلات و قطعات یدکی با وزن سبک

انبار فروشگاه ها و هایپرمارکت ها

در حالت کلی این سیستم قفسه بندی برای سالن و سوله هایی کاربرد دارد که با کمبود فضا مواجه بوده و هدف ذخیره سازی تعداد بیشتر محصولات و اقلامی با وزن سبک می باشد.

https://services-home.blog.ir/post/%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%DA%A9-%D8%AF%D8%B1-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C-%DA%86%DB%8C%D8%B3%D8%AA

از انواع قفسه ریلی می توان سیستم های بایگانی ریلی ذیل را نام برد :

قفسه ریلی مکانیکی

 قفسه ریلی اتوماتیک (هوشمند)

 قفسه ریلی برقی (الکترونیکی)

 قفسه ریلی ترکیبی

 قفسه ریلی کتابخانه

 بایگانی ریلی چند منظوره

 قفسه ریلی انبار

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ اسفند ۰۰ ، ۱۷:۱۹
raha molaey

کاربردهای اسید استیک در پزشکی چیست؟

يكشنبه, ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۰۵:۱۷ ب.ظ

تزریق این اسید در تومور از دهه ۱۸۰۰ برای درمان سرطان استفاده شده است. این ماده همچنین به عنوان بخشی از غربالگری سرطان دهانه رحم در بسیاری از مناطق در حال توسعه جهان استفاده می شود. این اسید روی دهانه رحم اعمال می شود و اگر بعد از حدود یک دقیق ناحیه ای به رنگ سفید ظاهر شود، آزمایش مثبت است.

این اسید یک داروی ضد عفونی کننده موثر است که به عنوان یک محلول ۱٪، با طیف گسترده ای از فعالیت در برابر استرپتوکوک ها، استافیلوکوک ها، سودوموناس ها، انتروکوک ها و سایر باکتریها استفاده می شود. این اسید ممکن است برای درمان عفونت های پوستی ناشی از سویه های سودوموناس مقاوم به آنتی بیوتیک های معمولی استفاده شود.

اسید استیک به عنوان درمانی برای otitis externa، در لیست داروهای ضروری سازمان بهداشت جهانی و جزء ایمن ترین و موثرترین داروهای مورد نیاز در یک سیستم بهداشتی قرار دارد.

خواص شیمیایی

قدرت اسیدی اتم هیدروژن (H) در گروه کربوکسیل (−COOH) در اسیدهای کربوکسیلیک همچون اسید استیک، می‌تواند به عنوان یک یون (پروتون) H+ آزاد شود و به آن‌ها خاصیت اسیدی دهد. اسید استیک در محلول‌های آبی یک اسید تک‌پروتونی مؤثر است با ارزش ثابت تفکیک اسیدی(pKa) آن &nbsp ۰/ ۱ A ۸/۴; pH مولاریته محلول آن (در حدود انسجام سرکه خانگی) ۴/۲ است که نشان می‌دهد ۴/۰ درصد از مولکول‌های اسید استیک تفکیک یافته‌اند.

خطرات و عوارض

از نظر شیمیایی، این ماده به عنوان یک اسید ضعیف طبقه بندی می شود. اما تماس محلول غلیظ آن با پوست می تواند خورنده باشد. همچنین می تواند باعث آسیب دائمی چشم ها و تحریک غشاهای مخاطی شود.

https://services-home.blog.ir/post/%D8%A2%D8%B4%D9%86%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%DA%A9-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%86

دستکش مخصوص ساخته شده از لاستیک نیتریل هنگام کار با اسید استیک غلیظ ضروری است، زیرا دستکش لاتکس مفید نیست.

شکل غلیظ این اسید برای پوست خورنده است و سوختگی یا تاول ممکن است تا ساعاتی بعد از مواجهه ظاهر نشود.

قرار گرفتن در معرض استنشاق طولانی مدت (هشت ساعت) بخارات این اسید در ۱۰ ppm باعث تحریک چشم، بینی و گلو می شود. این ماده در غلظت ppm 100 باعث تحریک ریه و آسیب های احتمالی به ریه ها، چشم ها و پوست می شود.

غلظت بخارات آن در غلظت ppm 1000 باعث تحریک چشم و دستگاه تنفسی فوقانی شده و قابل تحمل نیست.

در حالی که سرکه نسبتاً بی ضرر است اما هرگونه محلول دیگری با غلظت بالاتر اسیدهای استیک می تواند منجر به تغییر در تعادل اسیدیته بدن انسان و حیوانات شده و می تواند باعث از بین رفتن سیستم گوارشی و حتی مرگ شود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ اسفند ۰۰ ، ۱۷:۱۷
raha molaey

آشنایی با اسید استیک و کاربردهای آن

يكشنبه, ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۰۵:۱۵ ب.ظ

اسید استیک (Acetic Acid) یکی از ساده ترین اسیدهای کربوکسیلیک است که با نام هایی اتانوئیک اسید، جوهر انگور یا جوهر سرکه نیز شناخته می شود. اسید استیک یک ماده شیمیایی مهم شیمیایی و صنعتی است که در تولید سرکه و ترشیجان و ساخت بطری های نوشابه پلاستیکی،فیلم عکاسی و پلی وینیل استات برای چسب چوب و همچنین بسیاری از الیاف و پارچه های مصنوعی استفاده می شود.

اسید استیک یک اسید آلی است که به صورت رقیق نشده، اسید گلاسیال نامیده می شود و با طعم ترش خاص و بوی تند کاملا متمایز است.

اسید استیک (CH3COOH) که اسید اتانویک نیز نامیده می شود، مهمترین اسید کربوکسیلیک است. محلول رقیق (تقریباً ۵ درصد در حجم) اسید استیک تولید شده توسط تخمیر و اکسیداسیون کربوهیدرات های طبیعی، سرکه نامیده می شود.

نام «اسید استیک» رایج‌ترین و رسمی‌ترین نامی است که توسط IUPAC برای این ماده بکار می‌رود. این نام از کلمه لاتین acetum، به معنی سرکه، گرفته شده‌است. «اسید اتانوئیک» که به عنوان مترادف آن بکار می‌رود، یک نام سازمان‌یافته‌است که گاهی در معرفی نامگذاری مواد شیمیایی عنوان می‌شود.

«اسید استیک منجمد» یک نام سطحی برای اسید استیک بدون آب است. مثل نام آلمانی Eisessig(که به صورت تحت‌اللفظی به معنای سرکه یخی است)، این نام، از نام کریستال‌هایی برگرفته شده که در دمای اندکی زیر ۷/۱۶ درجه سانتی‌گراد (حدود ۶۲ درجه فارنهایت) شکل می‌گیرند.

رایج‌ترین و رسمی‌ترین نام اختصاری برای اسید استیک AcOH یا HOAc است که در آن Ac مخفف گروه عاملی|گروه استیل است CH۳−C(=O)−؛ در واکنش‌های اسیدی، علامت اختصاری HAc بکار می‌رود که در آن Ac مخفف استات آنیون (CH۳COO−) می‌باشد، هر چند که بسیاری این نامگذاری را گمراه‌کننده می‌دانند. باید توجه داشت که در حالتی دیگر نباید Ac را با مخفف عنصر شیمیایی اکتینیم اشتباه گرفت.

فرمول تجربی اسید استیک CH۲O و فرمول مولکولی آن C۲H۴O۲ است. حالت آخر با هدف نشان دادن بهتر ساختار، به‌صورت CH۳-COOH, CH۳COOH، یا CH۳CO۲H نوشته می‌شود. یونی که در نتیجه حذف پروتون (H+) از اسید استیک به جا می‌ماند «استات» آنیون نام دارد. همچنین نام «استات» به نمکی که حاوی این آنیون یا یک استر اسید استیک باشد اطلاق می‌گردد.

کاربرد اسید استیک

اسید استیک رقیق شده به عنوان سرکه به طور گسترده ای برای تمیز کردن وسایل، لباسشویی، پخت و پز و بسیاری از مصارف خانگی استفاده می شود. کشاورزان معمولاً برای مقابله با رشد باکتریها و قارچها، این اسید را روی سیلوی دام اسپری می کنند.

هر ساله یک میلیون تن اسید استیک تولید می شود که خیلی زیاد است! در حالی که ما معمولاً می دانیم که از اسید استیک در سرکه استفاده می شود این ماده کاربردهای بسیار بیشتری دارد و ترکیب شیمیایی بسیار مهمی است که در بسیاری از فرآیندهای صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد.

در صنایع غذایی از این اسید به عنوان تنظیم کننده اسیدیته استفاده می شود. گروه استیل، مشتق از اسید استیک، برای بیوشیمی تقریباً تمام اشکال زندگی مورد نیاز است.

واکنش‌های شیمیایی

اسید استیک برای بسیاری از فلزات از جمله آهن، منیزیم و روی خاصیت خورندگی دارد و در واکنش با آنها، گاز هیدروژن و نمک‌های فلزی به نام استاتها تولید می‌کند. با قرار گرفتن آلومینیوم در معرض اکسیژن، یک لایه نازک از اکسید آلومینیوم بر روی سطح آن ایجاد می‌شود که نسبتاً مقاوم است. در نتیجه تانکرهای آلومینیومی در حمل‌ونقل اسید استیک مورد استفاده قرار می‌گیرند. استات‌های فلزی را می‌توان از واکنش اسید استیک با یک باز نیز بدست آورد؛ که نمونه مشهور آن واکنش «جوش شیرین = سرکه» می‌باشد. به جز استات کرومیم ۲، تقریباً کلیه استات‌ها در آب قابل حل هستند.

https://services-home.blog.ir/post/%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%BE%DB%8C%DA%86-%D8%B4%DB%8C%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C-%DB%8C%D8%A7-%D8%A8%D9%88%DA%A9%D8%B3%DB%8C-%D9%85%D8%AA%D9%87-%D8%A7%DB%8C

دو واکنش آلی اسید استیک

واکنش‌های شیمیایی عادی یک اسد کربوکسیلیک در مورد اسید استیک اتفاق می‌افتد که تشکیل اتانول از طریق کاهش و تشکیل مشتقاتی همچون کلرید استیل از طریق استخلاف هسته‌دوست اسیل، از موارد قابل توجه آن هستند. دیگر مشتقات استخلافی عبارتند از آنیدریدهای استیک؛ این آنیدرید از طریق از دست دادن آب در دو مولکول اسید استیک رخ می‌دهد. به همین ترتیب، استرهای اسید استیک می‌توانند از طریق استری کردن فیشری تشکیل شوند و آمیدها نیز به همین ترتیب بوجود آیند. در صورتی‌که اسید استیک در معرض حرارت بالای ۴۴۰ درجه سانتی‌گراد قرار گیرد، تجزیه شده و از آن دی‌اکسید کربن و متان یا کتن و آب تولید می‌شود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ اسفند ۰۰ ، ۱۷:۱۵
raha molaey

معرفی کاربرد های پیچ شیروانی یا بوکسی مته ای

يكشنبه, ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۰۵:۱۳ ب.ظ

پیچ شیروانی انتهای مته ای دارد که برای ورود و باز کردن صفحه های ضخیم فلزی مثل ورق های شیروانی و ایرانیت های فلزی و دیگر اجسام فلزی مناسب است.

وجود مته در انتها و واشر پلاستیکی در زیر گل این پیچ باعث شده که مراحلی از قبیل حفاری سوراخ و آب بندی (سوراخی که ایجاد شده است) را برای نصابان سقف های شیروانی و فلزی حذف کرده و کار را راحت تر کرده است.

مهمترین ویژگی پیچ شیروانی فلکس، وجود واشر پلاستیکی، گشتاور نصب کمتر و زمان نصب بسیار سریع تر نسبت به سایر پیچ ها در هنگام کار با آن است.

به همین خاطر انتخاب پیچ شیروانی مناسب، باعث افزایش سرعت نصب و کاهش هزینه ها می شود.

استفاده از پیچ های بی کیفیت باعث کاهش طول عمر سقف ها و خوردگی فلز ورق ها می شود.

توصیه ما به شما عزیزان این است که در هنگام کار با این پیچ، نباید بیش از حد پیچ را سفت کنید چرا که باعث رگه رگه شدن ورق ها و نشتی می شود.

آشنایی با پیچ بکسی

امروزه پیچ ها در انواع مختلف اطراف ما پراکنده شده اند؛ پیچ ها همان یراق آلاتی هستند که با استفاده از پیچ گوشتی و آچار بسته می شوند. پیچ های بکسی جزو آن دسته از پیچ ها هستند که به صورت اختصاصی با استفاده از آچار های موسوم به بکس شل و سفت می شوند. اغلب این پیچ ها به صورت مته می باشند چرا که برای نفوذ به سطوح مختلف لازم نباشد مدام با دریل و مته عمل سوراخکاری را انجام بدهیم.

کاربرد پیچ نوک مته بکسی

این پیچ ها به پیچ های شیروانی نیز معروف هستند، و به منظور متصل نمودن ورقه های ایرانیت و دیگر اجسام فلزی به یکدیگر مورد استفاده قرار می گیرند. وجود نوک مته ای این پیچ ها و همچنین واشری که در انتهای گل این این پیچ ها قرار گرفته باعث آب بندی بهتر پس از نصب و همچنین راحتی نصابان سقف در هنگام بست این پیچ ها شده است.

پیچ سرمته‌ای سرتخت

به دلیل مسطح و خزینه بودن این پیچ، گل پیچ درون کار و سطح کار قرار می گیرد و برای مواردی که نمی خواهیم گل پیچ از سطح مورد نظر بیرون بزند مناسب است.

ضخامت این پیچ‌ها از 3.5 تا 4.8 میلی‌متر متفاوت است و اندازه‌اش از 12 تا 100 میلی‌متر متغیر است.

گل پیچ چهار سوی سر این نوع از پیچ ها باعث می شود برای بستن آن ها نیاز به سری پیچ گوشتی چهارسو یا دوسو باشد تا به عنوان واسطه به دریل متصل شود.

توصیه ی مهم در بستن پیچ نوک مته

یکی از مهم ترین نکاتی که در هنگام بستن این نوع پیچ ها توجه به آن حائز اهمیت است، سفت کردن بیش از اندازه ی پیچ است. در صورتی که نصاب و کارگر بیش از حد مجاز این پیچ را سفت کنند، ممکن است سطح ورق ایرانت ترک خورده و یا رگه رگه شود؛ که این خود باعث بروز عدم آب بندی و نشتی می شود. بنابراین سعی کنید این پیچ ها را تا حد امکان و نه بیشتر از آن سفت کنید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ اسفند ۰۰ ، ۱۷:۱۳
raha molaey

پیچ خودکار بکسی مته ای

يكشنبه, ۲۲ اسفند ۱۴۰۰، ۰۵:۱۰ ب.ظ

پیچ خودکار بکسی مته ای پیچ هایی هستند که در نوک پیچ آن ها یک مته وجود دارد. این مته نقش اصلی و کاربردی را در این پیچ ها ایفا می کنند . به طور کلی پیچ های سرمته ای امروزه بسیار بیشتر از گذشته مورد استفاده و مورد توجه صنعتگران قرار گرفته است. پیچ های سرمته ای یکی از پر مصرف ترین پیچ ها می باشد.

پیچ سرمته ای به لحاظ کاربرد، شباهت زیادی به پیچهای خودکار دارند. با این تفاوت که توانایی آنها برای ایجاد سوراخ اولیه در مقطع مورد نظر به لحاظ مته ای که در سر آنها تعبیه شده است ، بیشتر می باشد . پر کاربرد تربن آنها با عنوان پیچ شیروانی شناخته می شوند، که به یک شکل دنده می شوند . پیچ های شیروانی به صورت پیچ های خودکار دنده می شوند یعنی رزوه آنها به صورت لبه دار بوده و فاصله دنده آنها نیز نسبت به دنده های استوانه ای بیشتر است. همچنین دنده های پیچ های شیروانی نسبت به دنده های پیچ های معمولی یک میلیمتر بیشتر است و این امر سبب می شود تا این پیچ ها آسان تر بسته شوند. با هر بار چرخش بیشتر در کار فرو می رود .

توصیه های تولیدکنندگان پیچ سرمته ای

اگر پیچ سرمته ای بخواهد کیفیت مطلوب را داشته باشد باید در هنگام ساخت، تولیدی پیچ سرمته ای نکات استاندارد مخصوص به این نوع پیچ ها را رعایت کند.

امروزه استانداردهای مختلفی برای پیچ و مهره ها وجود دارند. یکی از مهم ترین استانداردها، استاندارد DIN کشور آلمان، استاندارد ASTM ایالات متحده و همچنین استاندارد ISO است. نکته مهم این است که در هنگام تولید این نوع پیچ ها باید استاندارد های iso ۱۵۸۴ و آلمان در آن رعایت شود.

آبکاری پیچ و مهره و گالوانیزه بودن یا نبودن آنها نیز برای مهندسان و مدیران پروژه ها جهت خرید اهمیت زیادی دارد امروزه پیچ ها و مهره های عرضه شده در گرید آنها، ممکن است از نوع گالوانیزه گرم، گالولنیزه سرد و یا داکرومات باشند.

کاربرد پیچ خودکار بکسی مته ای

پیچ بکسی مته ای در صنایع ساخت انواع سقف های شیروانی و دیوار های کاذب مورد استفاده قرار می گیرد , به همین دلیل این پیچ ها به دلیل مصرف زیادی که در صنایع شیروانی دارند به نام پیچ های شیروانی معروف و مشهور شده اند . ( نام دیگری که برای اینگونه پیچ ها می توان استفاده کرد »»خود تراش«« است و همانطور که از نام آن پیداست این پیچ ها نیازی به سوراخکاری با دریل نداشته و خودشان مانند مته عمل می کنند )

https://services-home.blog.ir/post/%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D9%88%D8%A7%D8%AD%D8%AF%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-%D8%AA%D8%B9%D9%85%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%BE%D9%84

بی گمان اگر پرسش بی پاسخی درذهن شما باقی مانده باشد، با کمال میل آماده پاسخگویی هستیم.

با عنایت به تمام مواردی که در بالا ذکر شده است بهتر است کارفرمایان با در نظر گرفتن تمام نکات و اعتبارسنجی پیچ خریداری شده از لحاظ ابعادی-متریالی و گرید و پوشش پیچ به خرید عمده پیچ سرمته ای بپردازند.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۲ اسفند ۰۰ ، ۱۷:۱۰
raha molaey