تعمیر لپ تاپ و تلویزیون در تهران

تعمیرات لپ تاپ و تعمیر تلویزیون در تهران یکی از خدمات ارائه شده توسط نمایندگی ها می باشد

تعمیر لپ تاپ و تلویزیون در تهران

تعمیرات لپ تاپ و تعمیر تلویزیون در تهران یکی از خدمات ارائه شده توسط نمایندگی ها می باشد

تعمیرات لپ تاپ ، تعمیرات تلویزیون برند های سونی سامسونگ الجی توشیبا اچ پی دل ایسوس صنام شارپ در تهران و اعزام کارشناس به محل برای تعمیرات تلویزیون و لپ تاپ

۱ مطلب در فروردين ۱۴۰۰ ثبت شده است

آموزش تعمیر برد پاور تلویزیون

شنبه, ۱۴ فروردين ۱۴۰۰، ۱۱:۲۹ ق.ظ

آموزش تعمیر برد پاور تلویزیون سونی

برد پاور بیشترین میزان انرژی را در بین قسمت‌های مختلف تلویزیون مصرف و در مقابل بیشترین میزان گرما را هم تولید می‌کند. میزان خرابی این بخش هم نسبت به سایر قطعات تلویزیون بیشتر است. در ادامه به آموزش تعمیر برد پاور تلویزیون در برندهای مختلف می‌پردازیم اما ابتدا باید کمی با برد پاور بیشتر آشنا شویم.

در تلویزیون های قدیمی ( crt و پروجکشن ها)  بخش پاور قسمتی از برد اصلی دستگاه بوده است اما در تلویزیون های ال سی دی و ال ای دی به صورت یک برد مجزا ساخته و تولید می شود.

وظیفه بخش یا برد پاور تولید ولتاژهای مختلف با دامنه های مناسب برای تغذیه بخش‌ها و قطعات مختلف تلویزیون است. ورودی آن ولتاژ متناوب شهری (110 یا 220 ولت) است و خروجی آن شامل چند ولتاژ با دامنه و جریان های متفاوت که معمولا شامل همه یا تعدادی از ولتاژهای زیر می شود.

ولتاژ استندبای ( st by) : معمولا بین 3.3 تا 5 ولت است و وظیفه آن تغذیه ابتدایی سیستم کنترل تلویزیون برای ایجاد آماده بکار بودن دستگاه است.

ولتاژ 5 ولت : معمولا برای تغذیه سیستم کنترل و gpu و قطعات مشابه آنها استفاده می‌شود.

ولتاژ 8 تا 12 ولت : برای تغذیه بخش های عمومی تلویزیون مانند آمپلی فایر ، تغذیه برد تی کان استفاده می شود و یا ممکن است برای ساخت ولتاژهای پایین تر از آن استفاده شود.

ولتاژ 24 ولت : این ولتاژ در تلویزیون های ال سی دی برای تغذیه بخش پاور تلویزیون استفاده می شود.

قطع شدن یا ایجاد اشکال در هر یک ولتازهای تولید شده در برد پاور باعث از کار افتادن یا کارکرد نا صحیح بخشی از قطعات تلویزیون می شود شاید به همین دلیل باشد که بسیاری از مصرف کنندگان ایجاد ایرادهای مختلف تلویزیون را به خرابی برد پاور تلویزیون نسبت می‌دهند.

تعمیر برد پاور تلویزیون سونی

تلویزیون های سونی دارای عیب یاب داخلی هستند و در صورت ایجاد ایراد در تلویزیون، محدوده خرابی و قطعات معیوب را با چشمک زدن چراغ جلوی تلویزیون اعلام می کنند.

در عموم تلویزیون های سونی وقتی برد پاور دچار ایراد و خرابی می شود چراغ جلوی تلویزیون 2 بار چشمک می زند. در واقع 2 بار چشمک زدن چراغ جلوی تلویزیون سونی نشان دهنده قطع شدن یکی از ولتاژهای خروجی برد پاور تلویزیون است.

تلویزیون های سونی از طراحی بسیار خوبی برخوردار هستند و این امر کمک زیادی به تعمیر تلویزیون سونی می کند. پاور تلویزیون های سونی به گونه‌ای طراحی شده است که می توان آنها را بدون دیگر قطعات تلویزیون راه‌اندازی و عیب یابی کرد.

تعویض خازن برد پاور تلویزیون

خازن ها یکی از قطعاتی هستند که در برد پاور زیاد خراب می شوند. کیفیت ساخت خازن ها مخصوصا خازن های الکترولیت به گونه‌ای است که بعد از پایان عمر مفید آنها و یا حتی قبل از آن ممکن است ظرفیت آنها تغییر کند. این تغییر همواره با کاهش همراه است و باعث ایجاد ایرادهای مختلف می شود.

باد کردن و تغییر شکل ظاهری یکی از نشانه های خرابی برد پاور تلویزیون است که حتما باید در تعمیر برد پاور تلویزیون در نظر گرفته شود، اما ممکن است همه خازن ها تغییر شکل ندهند. برای تست خازن های مختلف می توان از خازن متر استفاده کرد و ظرفیت دقیق خازن های مختلف برد پاور تلویزیون را تعیین کرد. دقت کنید که برای سنجش یک خازن حتما باید آن را از مدار خارج کنید.

خازن ها دارای دو ویژگی اصلی هستند : ظرفیت و ولتاژ کار خازن. ولتاژ کار خازن را در هنگام تعویض می توان بالاتر هم استفاده کرد اما میزان ظرفیت را توصیه می شود که دقیقا با مانند قطعه اصلی دستگاه استفاده شود.

 

تعمیرات تلویزیون سونی

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۴ فروردين ۰۰ ، ۱۱:۲۹
raha molaey